Om

Tak fordi du besøger www.mmv-ms.dk

 

Mit navn er Søren Slotsaa, jeg er indehaver af MMV Management Service, der er en service virksomhed, som hjælper Mindre og Mellemstore Virksomheder med at vækste. Jeg er uddannet statsaut. revisor, og har en lang karriere i dansk erhvervsliv som direktør for flere større danske selskaber, herunder et længere ophold hos danske Danisco Pack, svenske SCA og tyske August Faller. Hertil kommer at jeg på konsulentbasis har gennemført en række rekonstruktioner, herunder M&A aktiviteter.

Læs mere om min baggrund på linkedin

 

Under "ydelser" er MMV Management Service's produkter præsenteret, der alle har til formål at skabe værditilvækst for din virksomhed. Hos MMV Management Service arbejder vi i netværk med andre professionelle inden for afsætning, jura, finansiering m.v., således at den bedst egnede løser den aktuelle opgave. Et netværk jeg vil glæde mig til at introducere for dig. Som indehaver er jeg din kontaktperson og med i alle dele af projektet. Alle aftaler og tilbud m.m foregår mellem MMV Management Service og dig. MMV Management Service står inde for kvaliteten.

 

Samarbejdet mellem os bygger på gensidig tillid og respekt. Vi gør intet uden aftale. Opstarten på vores samarbejde begynder altid med en kop kaffe, hvor du fortæller om din virksomhed, og hvor jeg kan skabe værditilvækst. Et kaffe møde er måske ikke nok, men så tager vi et møde mere, indtil du føler, at vi på basis af projektplaner, forslag til modeller og konsekvensberegninger m.m. kan give din virksomhed merværdi. Indtil da er det på ”no cure - no pay” basis. Vi skal have et ligeværdigt samarbejde.

 

 

Om MMV Management Service

Copyright © All Rights Reserved